VSAF Spel-Kalender - Guide


Kalender
Gå till "Kalender" i menyn på hemsidan. När ett spel har skapats ändrar dagen färg till gul. Klicka på dagen för få uppgift om spelet. Om det är flera spel på samma dag kommer en lista att välja från.

Anmälan
Gå till Kalendern, välj dagen. Längst ner i spel finns möjlighet till anmäla sig själv. Endast de som är användare på forumet kan anmäla sig.

Skapa spel
Gå till "Kalender" i menyn på hemsidan. Om du är medlem i VSAF får du en knapp i kalendern uppe till höger där det står "Skapa spel". Kör hårt...
Se bild som visar exempel på hur rutorna fylls i här.

Ändra spel
Gå till "kalender" i menyn på hemsidan. Klicka på det datum du lagt upp ditt spel. Ändra det du behöver. Klicka på spara ändringar i toppen på sidan. 

Ställ in spel
Det går att ställa in spel, genom att Ändra spel och klicka på "Ställ in spel". En röd text skrivs då ut på spelet att det är inställt. Det går inte att ta bort spel, detta kan endast Administratör göra (kontakta styrelsen).

Frågor och svar
Fråga: Hur gör vi med snack på forumet om spelet?
Svar: Arrangören lägger upp en tråd som vanligt för snack om spelet. Detta är även ett krav då pengar till kassören alltid ska redovisas i tråden.